"ŞUTT ve GOLLL"
Redka Şut ve Gol Oyunu
Redka Şut ve Gol Oyunu Nasıl Oynanır?
-Oyuna kura ile başlanır. Taşlar yerleştirilir.
-Daha sonra sırası gelen oyuncu taşları numaralı bölümlerden ipi gererek karşı tarafa atar.
-Ortadaki delikten taşı geçiren oyuncu tekrar oynama hakkı kazanır. Oyuncu taşı ortadaki delikten geçiremediği durumda oyun sırası karşı tarafa geçer.
-Kale tarafında bulunan hangi sayıdan atış yapılırsa o kadar puan kazanır. Herhangi bir oyuncunun taşlarının bitmesi durumunda en çok puanı alan oyunu kazanır.
-Ortada bulunan topların yeri değiştirilmez. Taşı atan oyuncu taşı ortadaki delikten yarısından çoğunu geçirememesi durumunda oyun hakkı karşı tarafa geçer.
-Karşı taraftaki oyuncu tam olarak geçmemiş olan taşı geçirmesi durumunda kendi taşını da geçiremezse oyun hakkı bu sefer karşı tarafa geçer.
-Fakat iki taşıda geçirirse bu durumda oyuna devam eder.
Bu site Ticimax® Gelişmiş E-Ticaret sistemleri ile hazırlanmıştır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.